Accountancy en Bedrijfsadministratie

Als ondernemer is het noodzakelijk om uw financiële zaken goed op orde te hebben. Of u nu ZZP’er, MKB’er of groot bedrijf bent. Wij ondersteunen kleine en grote bedrijven met het op orde houden van de administratie en de bijbehorende belastingen. Daarnaast begeleiden wij starters en geven ondernemers onderbouwd financieel advies. 

Onze Accountants maken niet alleen jaarrekeningen, ze hebben daarnaast een proactieve rol in het adviseren en begeleiden van klanten. Wij vinden het belangrijk om kansen en bedreigingen te signaleren. Om vervolgens samen met u acties te bepalen. Bij BnP mag u rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding. 

Bedrijfsadministratie

BnP werkt graag samen met u aan de administratie. Naast belastingadvies, aangiftes en jaarrekeningen, is het mogelijk om (delen van) de bedrijfsadministratie aan ons uit te besteden. In dat geval zorgen wij voor het inboeken van facturen, het controleren van betalingen, verwerken van mutaties en bijhouden van de financiële administratie. Wij kunnen ook de loonadministratie voor u verzorgen. Een administratie die up-to-date is zorgt ervoor dat u op elk moment weet hoe het bedrijf ervoor staat. 

Digitaal

Waar mogelijk automatiseren/digitaliseren wij zo veel mogelijk. Dat scheelt namelijk veel handelingen en tijd, die wij liever op een andere manier aan onze relaties besteden.

Een digitale administratie is niet alleen praktisch omdat u ten allen tijde bij uw bonnen en facturen kunt, u voldoet tevens aan de wettelijke bewaarplicht.

U bent uiteraard vrij om te kiezen voor een systeem dat het beste bij de onderneming past. Als wij kansen zien voor slimmere oplossingen, dan leggen wij deze graag aan u voor. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij BnP als u grotendeels een papieren administratie voert.

Zelf boekhouden

Doet u liever zelf de boekhouding? Daar doen wij niet moeilijk over! BnP kijkt op de achtergrond met u mee en corrigeert boekingen als het nodig is. Dat geeft extra zekerheid.

Trek in een kop koffie en een goed gesprek?

SCANNEN, MAILEN & KLAAR

U wilt liever ondernemen dan administreren. BnP creëert graag een ‘paperless office’. Wij verwerken uw facturen en u hoeft het zelf alleen nog maar te scannen en naar ons op te sturen. 

Zelf de boekhouding verwerken is voor ons geen probleem! U verwerkt de gehele administratie en wij controleren en  corrigeren periodiek de boekhouding.

Samen met een van onze adviseurs onderhoudt u nauw contact over de boekhouding. Uw adviseur van BnP controleert periodiek de door u verwerkte mutaties en verzorgt de belastingaangiften. Op deze manier houdt u meer tijd over voor datgene waar u goed in bent.

U wilt zich zo min mogelijk bezighouden met administratie en boekhouding. BnP neemt de boekhouding, inclusief alle verplichte belastingaangiften, geheel uit handen. U heeft een vast contactpersoon die alle ins en outs van uw onderneming kent.

BnP gaat verder dan alleen het samenstellen, beoordelen en of interpreteren van uw jaarrekening. Onze adviseurs geven graag proactief advies en denken met u mee als er belangrijke (financiële) beslissingen genomen moeten worden. 

Onze partners

BnP is uw betrokken partner

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gratis gesprek.