Maatschappelijk

Overweeg om, net als wij, de volgende maatschappelijke organisaties te ondersteunen!

Stichting het annafrij huis

Het annafrij huis biedt een warme, huiselijke en veilige omgeving waar dementerende ouderen tijdelijk kunnen verblijven. Wanneer de mantelzorger even ruimte nodig heeft om een periode ontlast te worden of om, heel praktisch, afspraken zoals artsen bezoek, ziekenhuisopname of verjaardagsvisite kan nakomen, bieden wij een helpende hand.

Stichting BAS

Iedereen telt mee. Dat klinkt logisch. Vanzelfsprekend. En toch is dit in de praktijk onvoldoende het geval. Natuurlijk, we zeggen het allemaal wel. Maar handel je er ook altijd naar? Stichting BAS ziet dat graag anders. Want ieder mens heeft het recht volwaardig deel uit te maken van de maatschappij. Los van achtergrond, leeftijd of beperking.

Stichting WW Help Ons Helpen

Er is veel ‘stille’ armoede: het is vaak niet zichtbaar dat mensen hun huur niet meer kunnen betalen of kinderen zonder ontbijt de deur uit moeten. Van de ruim 7 miljoen huishoudens in 2014 moesten er 734.000 rondkomen van een inkomen onder de lage-inkomensgrens, dat is 10% van alle huishoudens, dit blijkt uit onderzoek van het CBS.

De Vrije Uitloop

Wij zijn een sociale coöperatie in Breda, waarin de leden zowel individueel ondernemen als samenwerkingsverbanden aangaan. Zo kunnen we elkaar versterken en hebben we jou als klant meer te bieden. We werken vanuit ons eigen specialisme, geïnspireerd door onze passie. Onze uitgangspunten zijn vakmanschap, persoonlijke aandacht, daadkracht naar vermogen en plezier. Maak kennis met de ondernemers binnen De Vrije Uitloop via deze website en laat je inspireren door wat wij je te bieden hebben.