Belastingadvies

Wij zien nog vaak dat ondernemers te veel belasting betalen. Dit doen zij natuurlijk niet met opzet, maar omdat nog niet alle fiscale mogelijkheden benut worden. Een goede boekhouder kent de fiscale wet- en regelgeving en wijst u op alle verplichtingen én voordelen. Dat kan u als ondernemer heel veel voordeel opleveren. Wij zien het als onze taak om u proactief te wijzen op de mogelijkheden die er zijn. 

Belastingaangiftes voor ondernemers

U komt niet onder het betalen van belasting uit. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u niet teveel belasting betaalt. Daarom zitten wij graag met ondernemers om tafel voordat het tijd is om belastingaangifte te doen. Om optimaal gebruik te maken van bestaande, soms complexe, belastingregels, is het nodig om hier al op voorhand mee bezig te zijn. Op die manier kunt u als ondernemer rekening houden met momenten waarop u bepaalde uitgaven doet. 

Minder belasting betalen?

Als u nog niet van alle fiscale mogelijkheden gebruikmaakt, is het goed mogelijk dat u inderdaad minder belasting hoeft te betalen. Wij nemen graag alles met u door en kijken direct welke fiscale voordelen nog onbenut zijn. Onze ervaring leert dat er vaak veel manieren zijn om uiteindelijk minder belasting te betalen. 

Om u goed te kunnen adviseren houden onze belastingadviseurs rekening met de ambities en doelen van de onderneming. BnP begeleidt u graag met het optimaliseren van uw fiscale positie, bij bedrijfsopvolging, een reorganisatie of de keuze voor een (andere) rechtsvorm.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Fiscaal Nieuws

Duurzame auto wel zo duurzaam?

 De redactie van BnP  is zeker  niet technisch onderlegd, maar zij hebben gewoon een nuchtere kijk!  Zijn de zogenaamde duurzame auto’s wel zo duurzaam?  Hoelang gaat zo’n batterij meer? Wat kost het vervangen van de batterijen? Belastbaarheid van

Lees meer »

Vaste reiskostenvergoeding op de schop?

Vele jaren rekende men op deze onbelaste extra vergoeding. Gaat deze op de schop?  20 % van de organisatie zouden al zijn gestaakt met de vaste reiskosten vergoeding, tijdens de Corona crisis.  Terecht onterecht ?

Lees meer »

Geld in een sok? Stagflatie?

Is er grote angst voor stagflatie? De prijzen stijgen, nemen de overheidstekorten toe? Wordt de stagflatie van de jaren 70 van stal gehaald?   Gaat de economische groei afnemen?   Hoe denk jij erover? Het

Lees meer »

Uw fiscale zaken gewoon goed geregeld.

Frie Akkermans

Accountant AA/RB

Neem contact op met één van onze adviseurs