Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Bedrijfsovername bij BnP

Moderne accountants en adviseurs welke zich al 15 jaar onderscheiden met een bewezen formule! BnP richt zich op het “MKB” en dat is niet zo vreemd want 99,4 % van alle bedrijven in Nederland valt immers in deze categorie. Het werken met ondernemers in het MKB is een dynamisch proces.

De ondernemer vindt zijn bedrijf het mooiste dat er is en onze medewerkers vinden hun vak het allermooiste omdat zij dagelijks op een positieve manier mogen samenwerken met deze ondernemers. Een serieuze ondernemer verdient een serieuze adviseur! BnP geeft inzicht. BnP spreekt de taal van de ondernemer.

BnP hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar cliënten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen in onze organisatie.

Het doet ons vreugd u mede te delen dat binnen BnP een bedrijfsoverdracht heeft plaatsgevonden. Corine Verbeek-Klaassen, de oprichter van BnP heeft het stokje overgedragen aan haar opvolger, haar oudste zoon, Jeffrey van Merode.

Met Jeffrey aan het roer als nieuwe directeur zal er een frisse wind door BnP gaan waaien. Samen met het team staan wij voor u klaar! Corine zal wel aanblijven als partner, vertrouwenspersoon en adviseur.

Deze bedrijfsoverdracht brengt voor  u als cliënten geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres en garanderen de service die u de afgelopen 15 jaar van ons gewend bent.