BIB 2

Ondernemen zit in de genen!

Het is al vaker gesteld: ondernemers worden niet gemaakt, die worden geboren. BnP Accountancy & Advies in Bavel vormt daarvan het levende bewijs. Directeur Jeffrey van Merode nam daar in 2019 het stokje over van zijn moeder, Corine Klaassen, en deed dat alsof hij nooit anders gewend was geweest. Denk echter niet dat Corine in Spanje op haar lauweren rust. Integendeel!

“Een betrokken ondernemer verdient een serieuze adviseur.” Corine Klaassen zegt het zónder een spoortje twijfel in haar stem. “Wij zijn zélf ondernemers”, omschrijft ze BnP. “Daar hebben we een geweldig team zitten, met volop verstand van zaken”, vervolgt ze. De leiding over dat team droeg ze drie jaar geleden over aan zoon Jeffrey. “Dat is nog een hele jonge gast, maar daar ben ik supertrots op”, komen de moedergevoelens boven. “Die doet het als directeur zó goed.Daar ga je écht niet mee lopen. ” Ze ziet met genoegen dat BnP Accountancy & Adviseurs ook gewoon dezelfde koers blijft varen en een breed bestand aan trouwe klanten blijft bedienen.

“Wij hechten veel waarde aan goede relaties met die klanten”, onderstreept Corine nog maar eens. “Daarom is het van belang dat we weten wat we kunnen, waar we goed in zijn. Het gaat erom dat we onze relaties kunnen helpen. Daarbij is voorkomen altijd beter dan genezen.” Met het kantoor in Bavel én een locatie in Amsterdam staat BnP het alsmaar groeiende klantenbestand bij met tal van diensten op het gebied van accountancy tot belastingadvies en van loonadministratie tot juridisch advies. Dat advies houdt niet op bij de Nederlandse grens, zoals uit het verhaal van Corine duidelijk wordt.

Ook in Spanje

“De grenzen worden steeds breder”, spreekt zij uit ervaring. “Veel klanten gaan nu ook in Spanje ondernemen. Die kunnen wij daarbij helpen.” Corine is kind aan huis in Spanje. Ze spreekt de taal en weet als geen ander wat er allemaal bij werken in Spanje komt kijken. “Wij kunnen Nederlandse ondernemers in Spanje adviseren op onze vakgebieden.  Dat is een extra service die we bieden. Daarbij werken we samen met advocaten en notarissen, die zowel in Spanje als in Nederland de weg kennen. Daardoor kunnen we ook voor Spaanse ondernemers die zich op de Nederlandse markt willen gaan richten het nodige betekenen.”

Met een drietal kantoren, in Barcelona, Madrid (waar de Nederlandse ambassade zit) en Murcia kan BnP Nederlandse ondernemers en particulieren in Spanje terzijde staan met de vertrouwde diensten en kwaliteiten. “Wij weten wat er gedaan moet worden, bijvoorbeeld bij het importeren van een auto vanuit Nederland. Dan maken kleine zaken een verschil. Ook wanneer Nederlandse ondernemers of particulieren naar Spanje willen emigreren kunnen wij ze daarbij helpen. Of begeleiden bij de aankoop van een tweede woning. Ons aanbod van diensten is ook hier breed: begeleiden en aanvragen van de benodigde papieren, een hypotheek voor een tweede huis tot een bedrijfsstart. Wij weten hoe het in Spanje werkt.”

Persoonlijk en toegankelijk

Corine benadrukt dat alles wat onder de vlag van BnP in Spanje wordt uitgerold de Nederlandse ondernemer écht ontlast. “Alles wordt zowel ter plekke als op papier ook goed verwoord en niet in gebrekkig Engels.  Wij gaan door waar andere partijen stoppen. Dat doen we persoonlijk en toegankelijk. We zijn in principe de huisarts van de ondernemer. We spreken de taal van die ondernemer.” Haar grootouders en  ouders waren ook al ondernemers en die rijke historie wordt op het kantoor van BnP ook gekoesterd.

BnP Accountancy & Advies

Nijverheidsweg 6

4854 MT Bavel

(0161) 43 36 18

[email protected]

www.b-n-p.nl

www.b-n-p.es

Mainoffice: BAVEL (BREDA) – AMSTERDAM

HOLLAND 

MURCIA – BARCELONA – MADRID

https://bredabusiness-lifestyle.edities.nl/2022/6/84/
https://bredabusiness-lifestyle.edities.nl/2022/6/85/